Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

CONFLICT #1 "OPERATION OUTSIDERS" 2011/2012


Την Κυριακή 09/10/2011 πραγματοποιήθηκε στο πεδίο Play Paintball η πρώτη του φετινού conflict.
Εκτός από τα γνωστά nonshow κάποιων ομάδων που άλλαξαν ριζικά την δομή του παιχνιδιού και τις αλλαγές στο τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού όλα κύλησαν ομαλά.
Η διαιτησία κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα χωρίς να λείπουν τα λάθη λόγω απροσεξίας. 

Η ομάδα μας εκτός από 3 παίχτες που είχαν κάποια εμπειρία από προηγούμενα conflict "κατέβασε" και άλλους 3 παίχτες με λιγότερη εμπειρία. Τέλος είχαμε και έναν παίχτη ο οποιός έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην ομάδα. Σκοπός ήταν να αποκτήσουν εμπειρία στον ιδιαίτερο τρόπο παιξίματος που απαιτεί αυτή η διοργάνωση.

Η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά όσο έπρεπε μιας και ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός. Η θέση που πήραμε μας βοήθησε να καταλάβουμε που υστερούμε και να αλλάξουμε μερικά πράγματα στην διάταξή μας.


Το γεγονός της τελευταίας θέσης δε μας απασχολεί καθόλου γιατί μας αρέσει να βλέπουμε ψηλά και να ανεβαίνουμε ένα βήμα την φορά.

M.V.P. για τους Werewolves αναδείχθηκε ο Bertone μιας και ο ρόλος του ήταν ο πιο απαιτητικός και αντεπεξήλθε  σχεδόν τέλεια.



Συγχαρητήρια θα πρέπει να δώσουμε σε ομάδες που έπαιξαν με τρία και με τέσσερα άτομα μιας και ο τρόπος παιχνιδιού στη συγκεκριμένη φάση έκανε κάθε παίχτη πολύτιμο.

Τέλος όπως φαίνεται και από την κατάταξη, νικητές ήταν οι POISON TEMPLARS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου