Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αγορά εξοπλισμού


Η ομάδα μας προχώρησε σε αγορά εξοπλισμού χρωματοσφαίρισης για να ενισχύσει την άμυνά της και να αξιοποιήσει πλήρως την ειδικότητα του engineer.

Με αυτό το σκεπτικό αγοράσαμε τα παρακάτω υλικά:

1.

Η Μ-80TR είναι μια "νάρκη" για paintball,  επαναχρησιμοποιημένη , η οποία τοποθετείται κάτω από το έδαφος και  ενεργοποιείται  με την πίεση. Χρησιμοποιεί μια απλή αμπούλα CO2 12gr και γεμίζει με το ειδικό χρώμα Venom. Το προϊόν ΔΕΝ ανήκει στην κατηγορία των πυροτεχνημάτων μια που απλά χρησιμοποιεί CO2.  


2.
Η Master Mine (paintball)  είναι μια "νάρκη" για paintball , επιφανειακής χρήσης, επαναχρησιμοποιημένη, η οποία ενεργοποιείται με μηχανισμό απασφάλισης (σύρμα). Χρησιμοποιεί μια απλή αμπούλα CO2 12gr και γεμίζει με το ειδικό χρώμα Venom. Το προϊόν ΔΕΝ ανήκει στην κατηγορία των πυροτεχνημάτων μια που απλά χρησιμοποιεί CO2.  


Επίσης για την ταχύτερη ολοκλήρωση της προετοιμασίας στις προπονήσεις, στα σενάρια αλλά και σε οποιαδήποτε διοργάνωση, προμηθευτήκαμε ένα chrono χειρός.
Έτσι πιστεύουμε ότι θα συμβάλουμε στην αποσυμφόρηση που δημιουργείτε στον μετρητή για έλεγχο της ταχύτητας των μάρκερ μας και ταυτόχρονα θα εξοικονομήσει και πολύτιμο χρόνο για την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου